Voor - en naschoolse opvang

Op De Lindenboom kunt u rekenen op goed en gedegen onderwijs voor uw kind. Daar hoort ook een goede tussen- en buitenschoolse opvang bij. Onze opvang is laagdrempelig en flexibel en sluit naadloos aan bij wat uw kind leert en doet op school.

Voor – en naschoolse opvang: een veilige plek voor uw kind

Op onze school kunt u terecht voor Voorschoolse opvang (VSO) en Buitenschoolse opvang (BSO). De voorschoolse opvang is van 7.00 uur tot 8.30 uur en bij de buitenschoolse opvang, verblijft uw uw kind na schooltijd in de vertrouwde omgeving met vertrouwde mensen.
De opvang wordt verzorgd door FreeKids.

Laagdrempelig en flexibel
Wij vinden dat buitenschoolse opvang laagdrempelig moet zijn, ook qua kosten. Daarnaast willen wij u als ouder flexibiliteit bieden. Hierdoor is het mogelijk om op uw school verschillende vaste pakketten te kiezen. In de nabije toekomst kunt u –als u dat wilt- ook af en toe gebruikmaken van de buitenschoolse opvang. Kortom, wanneer het ú uitkomt.

FreeKids
FreeKids biedt een gezellige en actieve buitenschoolse opvang binnen de muren van de school. Tijdens de opvang doen we allerlei leuke dingen. Bij FreeKids zijn de kinderen vrij. En dus valt er altijd te kiezen wat we gaan doen.

Bij FreeKids werken vriendelijke, professionele medewerkers die nauw betrokken zijn bij de school. Zij bieden elke dag naschoolse opvang tot 18.30. Ook tijdens vakanties, studie- en margedagen.

Een veilige omgeving, professionele medewerkers, een goede en nauwe samenwerking met de school en allerlei leuke activiteiten. Dat is FreeKids op OBS De Lindenboom!

Voor meer informatie kunt u terecht in ons BSO lokaal, of u kunt mailen naar [email protected] of telefonisch contact opnemen via 075 -640 92 23.