Kom naar onze Open Dag op woensdag 27 november 2019!

De schoolkeuze: een belangrijk moment

 

Het kiezen van een basisschool die past bij uw kind en u is belangrijk. De basisschoolperiode is een periode die zo leuk en leerzaam mogelijk moet zijn. Overwegingen om voor een school te kiezen zijn heel persoonlijk. Wilt u een blokje om rijden of liever een school in de buurt? Welke opvangmogelijkheden zijn er? Hoe wordt de lesstof aangeboden? Hoe is de sfeer op school? Wat biedt de school aan kinderen die juist meer uitdaging of extra ondersteuning nodig hebben?

 

Ons onderwijsconcept

 

Wij vormen samen met kinderopvangpartner Freekids Integraal Kind Centrum De Lindenboom. Bij ons vindt u onderwijs en opvang ècht onder één dak. Onderwijs en opvang zijn op elkaar afgestemd. In ons rijke aanbod ontwikkelen kinderen kennis en vaardigheden voor nu en later, om zichzelf en de wereld beter te begrijpen.

 

Programma

 

Op de Open Dag volgen wij zoveel mogelijk het standaard dagprogramma in de groepen. Dat doen wij bewust omdat wij u een goed en eerlijk beeld willen geven van onze manier van werken. Zo is er van 8.30  – 9.45 taal/lezen en kunt u vanaf 1 uur aansluiten bij wereldoriëntatie en/of een creatieve les.

 

Natuurlijk kunt u ook een rondleiding krijgen en heeft u volop de gelegenheid om vragen te stellen. Ook kunt u kennis maken met ons betrokken team en onze kinderen. Wij zijn enorm trots op ons IKC en onze manier van werken en dat willen wij graag laten zien!

 

Heel graag tot ziens!

Team IKC De Lindenboom

Wat een blijdschap, vreugde, gezelligheid en muziek geeft De Lindenboom aan mijn zoontje.
Hij gaat met een glimlach naar school.
Jorinde Beunder

Ouder